Munkatársaink

Dr. Majzik Gabriella

Fog és szájbetegségek szakorvosa

Tanulmányaimat Budapesten a Semmelweis Ignác Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Szakán végeztem. Idestova 30 éve praktizálok eredményesen, pácienseim megelégedésére, mert számomra az Önök szolgálata…nem munka, hanem hivatás.

Tovább

Dr. Szerecz László

Fog és szájbetegségek szakorvosa

1988-ban végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán. Az azóta eltelt 25 évben dolgoztam kis vidéki rendelőben és nagy budapesti magánklinikán is, pácienseim között minden korosztály megtalálható. Az igazi öröm számomra az, amikor látom, hogy az először fájdalommal, félelemmel érkező páciens boldog mosollyal, elégedetten távozik, rendszeresen visszajár (esetenként vidékről, vagy külföldről is), és a családtagjait, ismerőseit is hozzám hozza kezelésre.

Tovább
aslim

Dr. Aslim Mohamed

Fogszakorvos

Diplomámat Budapesten, a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem meg 2005-ben. Szakvizsgámat fog- és szájbetegségek, valamint fogszabályzó szakorvosként tettem le.

Szenvedélyesen szeretem a munkámat, ezért pácienseim elégedettsége és minőségi ellátásban való részesülése elsődleges szempont számomra.

Tovább

Dr. Kargari Payam

Fogszakorvos

Fontos számomra, hogy a betegeimet a legmagasabb szakmai színvonalon lássam el, professzionális környezetben és gondoskodó bánásmóddal hozzájáruljak az egészség és az általános életminőség javításához.

Tovább

Őry Gabriella

fogászati asszisztens

Fogászati asszisztensként és klinikai fogászati higiénikusként igyekszem a kezelések professzionalitásához hozzájárulni. Pályafutásom kezdete óta törekszem arra, hogy tudásom folyamatosan fejlesszem, és minél több szakmai tapasztalatot szerezzek. Szakorvosainkkal és pácienseinkkel hamar megtalálom a közös hangnemet. Kellemes hangulatú, modern rendelőnkben fontos számomra a nyugodt, biztonságos miliő megteremtése, szakorvosaink munkájának maximális segítése, mely hozzájárul ahhoz, hogy pácienseink elégedetten távozzanak.

Tovább

Szentléleki Mila

fogászati asszisztens

Lassan 20 éve vagyok a szakmában. Empatikus, kommunikatív és precíz vagyok. Hiszek abban, hogy egy kis kedvesség és mosoly kellemes és stresszmentes légkör tud teremteni.

Tovább