Magunkról

Köszönti Önt a Dentabo!

Zuglói légkondicionált rendelőnkben, a legkorszerűbb eszközökkel, kíméletesen folytatjuk kezeléseinket, amelyek kiterjednek a fogászati szolgáltatások szinte egészére, kezdve a barázdazárással, folytatva a szájhigiéniás kezelésekkel, a fogtömésekkel, fogpótlásokkal.

Végül – de talán elsősorban – az esztétikai fogászattal, amelynek eredményeképp nemcsak, hogy ragyogó mosolyt varázsolunk pácienseinknek, hanem általa megelőzzük a különböző fog-, és szájbetegségek kialakulását is.

Mindezt korrekt, ésszerű áron végezzük.

Rólunk mondták

Ennyit nevetni egy fogorvosi székben...az eredmény pedig nagyon szép! Köszönöm!
Rozgonyi Kata
Kedves Doktor néni! Köszönjük, hogy szép emlékké tettétek Vilike első látogatását a rendelőben. A Tőletek kapott szép kék pohárból kérte ma reggel is a teát:). Köszönjük.
Handzó Zsófia
Legeslegjobb!
Kacsa Lilla
A rendelő tényleg gyönyörű. Az ott dolgozóknak pedig arany keze van és a félelmeimet egy perc alatt elhessegették! :) Köszönöm a rengeteg tanácsot és tippet!
Borbás Rácz Bettina
Szakmailag és emberileg is a legnagyszerűbb!!! 20 éves személyes tapasztalat alapján mondom ezt.
Silagi Sabi
Csodálatosan szép rendelő!! Ajánlom minden igényes embernek!!
Deli Valéria
Ez itt a reklám helye! Nem a szavak, a fogak beszélnek! Legjobb, ha probléma esetén felkeresitek!
Takács Marika

Szolgáltatásaink

Szájsebészet

Napjainkban a hiányzó fogak pótlása implantátum (műgyökér) beültetésével is lehetséges, így a páciensek ép fogainak lecsiszolása nélkül vagy akár olyan esetekben is készülhet rögzített fogpótlás ahol a maradék fogak száma és elhelyezkedése ezt már nem teszi lehetővé.

Fogfehérítés

Az Amerikai Egyesült Államok szokásait követve, Európában és Magyarországon is feltámadt az igény a ragyogó hófehér mosolyok iránt. Napjaink egyik legdivatosabb fogászati kezelése a fogak fehérítése.

Fogékszer

A fogékszer főleg fiatal hölgyek kedves mosolyának díszítésére szolgáló apró játékszer: kedvesen, vidáman megcsillanó kis strasszkő.

Röntgenfelvételek készítése

Rendelőnk röntgenkészülékkel rendelkezik a pontos diagnózis megállapítása érdekében, ami egyben az ön kényelmét is szolgálja.

Gyökérkezelés

A gyökérkezelés tulajdonképpen a fertőzött fogbél eltávolítása, a csatorna falának reszelése, tisztítása, fertőtlenítése.

Esztétikai fogászat

Amalgám tömések cseréje, betét, kompozit héj az esztétikus fogakért.

Barázdazárás

A rágófelszíni barázdákat folyékony tömőanyaggal fedjük, mely megakadályozza a fog későbbi szuvasodását.

Fogpótlás

A fogpótlás lehet rögzített és kivehető a fogállomány mennyiségétől, illetve az igényektől függően.

Fogkőeltávolítás

A teljeskörű szájhigiéniai kezelés az ínygyulladás kezeléséből, fogkő eltávolításból és a mozgó fogak megerősítéséből áll.