Magunkról

Köszönti Önt a Dentabo!

Zuglói légkondicionált rendelőnkben, a legkorszerűbb eszközökkel, kíméletesen folytatjuk kezeléseinket, amelyek kiterjednek a fogászati szolgáltatások szinte egészére, kezdve a barázdazárással, folytatva a szájhigiéniás kezelésekkel, a fogtömésekkel, fogpótlásokkal.

Végül – de talán elsősorban – az esztétikai fogászattal, amelynek eredményeképp nemcsak, hogy ragyogó mosolyt varázsolunk pácienseinknek, hanem általa megelőzzük a különböző fog-, és szájbetegségek kialakulását is.

Mindezt korrekt, ésszerű áron végezzük.

Rólunk mondták

Ennyit nevetni egy fogorvosi székben...az eredmény pedig nagyon szép! Köszönöm!
Rozgonyi Kata
Legeslegjobb!
Kacsa Lilla
Szakmailag és emberileg is a legnagyszerűbb!!! 20 éves személyes tapasztalat alapján mondom ezt.
Silagi Sabi
Kedves Doktor néni! Köszönjük, hogy szép emlékké tettétek Vilike első látogatását a rendelőben. A Tőletek kapott szép kék pohárból kérte ma reggel is a teát:). Köszönjük.
Handzó Zsófia
Ez itt a reklám helye! Nem a szavak, a fogak beszélnek! Legjobb, ha probléma esetén felkeresitek!
Takács Marika
Csodálatosan szép rendelő!! Ajánlom minden igényes embernek!!
Deli Valéria
A rendelő tényleg gyönyörű. Az ott dolgozóknak pedig arany keze van és a félelmeimet egy perc alatt elhessegették! :) Köszönöm a rengeteg tanácsot és tippet!
Borbás Rácz Bettina

Szolgáltatásaink

Szájsebészet

Napjainkban a hiányzó fogak pótlása implantátum (műgyökér) beültetésével is lehetséges, így a páciensek ép fogainak lecsiszolása nélkül vagy akár olyan esetekben is készülhet rögzített fogpótlás ahol a maradék fogak száma és elhelyezkedése ezt már nem teszi lehetővé.

Fogfehérítés

Az Amerikai Egyesült Államok szokásait követve, Európában és Magyarországon is feltámadt az igény a ragyogó hófehér mosolyok iránt. Napjaink egyik legdivatosabb fogászati kezelése a fogak fehérítése.

Fogékszer

A fogékszer főleg fiatal hölgyek kedves mosolyának díszítésére szolgáló apró játékszer: kedvesen, vidáman megcsillanó kis strasszkő.

Röntgenfelvételek készítése

Rendelőnk röntgenkészülékkel rendelkezik a pontos diagnózis megállapítása érdekében, ami egyben az ön kényelmét is szolgálja.

Gyökérkezelés

A gyökérkezelés tulajdonképpen a fertőzött fogbél eltávolítása, a csatorna falának reszelése, tisztítása, fertőtlenítése.

Esztétikai fogászat

Amalgám tömések cseréje, betét, kompozit héj az esztétikus fogakért.

Barázdazárás

A rágófelszíni barázdákat folyékony tömőanyaggal fedjük, mely megakadályozza a fog későbbi szuvasodását.

Fogpótlás

A fogpótlás lehet rögzített és kivehető a fogállomány mennyiségétől, illetve az igényektől függően.

Fogkőeltávolítás

A teljeskörű szájhigiéniai kezelés az ínygyulladás kezeléséből, fogkő eltávolításból és a mozgó fogak megerősítéséből áll.